09 Mayıs 2010

söyleyeceklerim var


Şu Baykal'ın videosu hakkında herkesin bi fikri var. Hatta "Başkasının özel hayatıdır" etik gutikleri yapanların bile. Kayıtsız kalıyormuş gibi yapanlar da lolo. Diyelim ki görüntüler Baykal'a ait:


-Ayıp varsa yapan vakit gazetesinin internet sitesidir. Dini bütün bi mecraya yakışıyo mu çıplak kadın baldırı bacağı poposu moposu ha. Üstelik sayfanın tepesinde cami fotosu. Üstelik genç mütedeyyin delikanlıların tam da uykuya yatma saatinde verin yayına. Hayırlı videolar, ıslak rüyalar iyi mi?


-Türk siyasetçisi yasak aşk yaşamaz, 70'inde (8 sene önce çekildiyse 60 diyelim) seks meks de yapamaz mı demiş Ulu Atatürk? Bihter ve Behlül'ünki reyting, CHP lideri kötü örnek oluyor di mi? Türk milletinin ahlakı CHP'ye emanetmiş bizim haberimiz yokmuş.


-Hem ne o öyle sadece çorap giyme performansının görüntülerini veriyorsunuz. Verin aksiyonun tamamını, Ali Kırca gibi namı yürüsün. A tabi dini bütün internet sitesinde işteş fiil uygun kaçmaz sadece çıplak kadın caizdir.


-O videoda sanki 10 yıldır birlikteler gibi, o kadın uyumadan önce erkeğinin sırtını kaşıyabilirmiş gibi. Orada yıllanmış bir ilişki var. Ertuğrul Özkök hala genel yayın yönetmeni olsa böyle durur muydu bilmem ama en güzelini o yazdı. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/14659199.asp?yazarid=10